Motel – Prenoćište – Sobe i apartmani u Bihaću. Smještaj i noćenje u Bihaću.

Dobrodošli dragi gosti

Dijana Đubo | Holiday in Bihać
Dijana Đubo | Voditeljica poslovanja

“HOLIDAY IN old house in Bihac” nalazi se u samom centru Bihaća, tik uz rijeku Unu, jednu od najljepših rijeka u Evropi i svijetu. Objekat je renoviran od augusta 2020. godine, da bi nakon okončanja radova službeno bio otvoren u januaru 2021. godine.

Cilj nam je biti vama na raspolaganju

Naše prednosti su lokacija, mirno okruženje i prelijep ambijent uz rijeku Unu. Naše osoblje gostima je na raspolaganju od 09:00 do 21:00 sati uvečer, a u tom periodu glavna zadaća nam je da vam osiguramo ugodan boravak, kako bi nam se vratili i iduće godine.

Profinjena atmosfera

Smještaj je moguć u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim, četverokrevetnim sobama, kao i apartmanima. Sve jedinice opremljene su centralnim grijanjem, kablovskom televizijom i internetom.

Već od 01.04.2021. godine, nudimo vam priliku i da probate adrenalinsku turu, odnosno rafting i vožnju kajakom. Biciklizam, planinarenje, ronjenje, pješačenje, također su samo neke od mogućnosti koje možete isprobati u našem gradu, ako ste ljubitelj aktivnog odmora.

Dio projekta i kampanje “UŽIVAJ NAŠE”

Većina našeg smještajnog kapaciteta ima pogled na rijeku Unu. O kakvoj ljepotici je riječ, saznaćete odmah po dolasku. Ponosni smo i na našu bogatu ponudu izleta, koji predstavljaju najbolji način da upoznate Bihać, okolicu i ovaj dio Bosne i Hercegovine.

Grad Bihać je sjedište Nacionalnog parka Una, a na samo 30 kilometara od centra grada, nalazi se Štrbački buk, najviši vodopad na rijeci Uni, visok 24 metra i najposjećenija destinacija u Nacionalnom parku.

Pored Štrbačkog buka, tu je i najveći kompleks slapova na rijeci Uni u naselju Martinbrod. Radi se o romantičnom malom mjestu koji se prvi put spominje 1431. godine iz kojeg i počinje priča o Nacionalnom parku Una. Pored slapova u ovom bajkovitom mjestu možete posjetiti i manastir Rmanj, uživati u pogledu na ušće planinske rijeke Unac u Unu, ali i okušati se u ribolovu-fly fishingu.

Između Štbračkog buka i Martinbroda, nalazi se naselje Kulen-Vakuf. Ovo je najveće mjesto u Nacionalnom parku i od davnina predstavlja važno čvorište puteva. U vrijeme Rimskog carstva tuda je prolazila cesta koja je od Zadra povezivala rimske provincije Dalmaciju i Panoniju.

Također, dvadesetak kilometara od našeg objekta, nalazi se i prelijepi srednjovjekovni zamak Ostrožac, koji jednostavno morate posjetiti.

Posebno bi nam bilo drago predstaviti vam izlet na rijeku Unu u naselju Račić. gdje možete uživati u prekrasnoj prirodi, vožnji drvenim čamcem-lađom, uz gastro specijalitete bez kojih je boravak pored Une nezamisliv.

© 2024. | VIP GROUP d.o.o. Bihać – BiH
Holiday in Bihać | Sobe i apartmani | Noćenje u Bihaću | Rafting na Uni

Kontakt informacije

VIP GROUP d.o.o.
PJ Holiday in Bihać
Adresa: Husrefa Režića 1, 77000 Bihać
Telefon: 00 387 37 963 696
Email: info@holidayinbihac.com

Zadnje novosti

Teme objavljenih novosti

Posjeta i podrška

20 jul 2420 Jula 2024
21 jul 2421 Jula 2024
2
0