Motel – Prenoćište – Sobe i apartmani u Bihaću. Smještaj i noćenje u Bihaću.

Otvoren motel ”Holiday IN” u centru Bihaća

Holiday In u centru Bihaća
VIDEO: USKINFO PROMOCIJA širi biznis – Otvoren motel ”Holiday In” u centru Bihaća

U prisustvu ministra privrede ispred Vlade Unsko-sanskog kantona Nijaza Kadirića, direktora Nacionalnog parka Una Amarilda Mulića, predsjednika Privredne komore USK-a Enesa Ružnića, direktora Službe za zapošljavanje USK-a Elmedina Đuzela i predstavnice Turističke zajednice Grada Bihaća Azre Handukić, članovi Uprave USKINFO PROMOCIJA d.o.o. Bihać otvorili su motel “Holiday In” koji se nalazi u centru Bihaća, pored Pješačkog mosta na Gradskoj otoci.

Radi se o objektu koji ima 22 kreveta i 9 smještajnih jedinica. Renovirali smo od septembra do prije nekoliko dana, a danas smo pozvali predstavnike iz oblasti privrede i turizma da uveličaju otvorenje. Prije samog otvorenja naše goste smo pozvali u upravnu zgradu kako bi im predstavili sve čime se bavimo.

USKINFO PROMOCIJA je dio grupacije koju čine tri preduzeća, koja ukupno imaju 19 uposlenih osoba. Posebno smo ponosni da u vrijeme pandemije nijedna osoba nije ostala bez posla, čak štoviše, zaposlili smo četiri osobe. Mislim da je to potez vrijedan pažnje jer smo u vremenu pandemije stvorili nova četiri radna mjesta, kao što mislimo da je vrijedno pažnje da u pandemiji i još u februaru, otvaramo turistički/smještajni objekat. Naravno da smo izvršili procjene i da smo se na ovaj potez odlučili na osnovu istraživanja i ekonomskih procjena, rekao je direktor preduzeća Anel Kajtezović.

Oduševljeni ovim potezom bili su i svi prisutni gosti, koji su se složili da se radi o sjajnom poslovnom potezu.

I direktor turističke zajednice Grada Bihaća, Armin Amidžić izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja novih smještajnih kapaciteta i otvaranja novih radnih mjesta.

Kako su i Turistička zajednica Grada Bihaća i USKINFO PROMOCIJA d.o.o. u sklopu koje posluje motel Holiday in, relativno nove organizacije, u kojima većinom rade mladi ljudi, nema sumnje da će se naša saradnja nastaviti i u narednom periodu, a sve u cilju bolje promocije Grada Bihaća i poboljšanja kvaliteta turističke usluge i ponude na ovom području, rekao je direktor Amidžić.”

Evo šta su o našem poslovnom potezu rekli ministar privrede Nijaz Kadirić, direktor Nacionalnog parka Una Amarildo Mulić, predsjednik Privredne komore USK-a Enes Ružnić i direktor Službe za zapošljavanje USK-a Elmedin Đuzel.

Također, pogledajte kako je izgledala posjeta sjedištu preduzeća USKINFO PROMOCIJA d.o.o. Bihać, VIP GROUP d.o.o. i Guep Web Solutions d.o.o., a nakon toga i otvorenje motela “Holiday In”.

© 2024. | VIP GROUP d.o.o. Bihać – BiH
Holiday in Bihać | Sobe i apartmani | Noćenje u Bihaću | Rafting na Uni

Kontakt informacije

VIP GROUP d.o.o.
PJ Holiday in Bihać
Adresa: Husrefa Režića 1, 77000 Bihać
Telefon: 00 387 37 963 696
Email: info@holidayinbihac.com

Zadnje novosti

Teme objavljenih novosti

Posjeta i podrška

20 apr 2420 Aprila 2024
21 apr 2421 Aprila 2024
2
0